• Home
  • Eigenschappen

Eigenschappen

De speciale 123dekzeilen PE  schuimafdekking, Blue poolcovers,  is een uitstekende en kwalitatief goede afdekdeken. De schuimafdekking is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft.
De PE Blue poolcovers zijn ook zeer geschikt voor het (nagenoeg ) automatisch openen of afsluiten van een zwembad. Dat kan met een noppenfolie-afdekkingen bijvoorbeeld niet.

Ook heeft heeft u bij de speciale PE schuimafdekking een grote vorm vrijheid. Op plaatsen waar dit nodig is – zoals bij verbredingen (bijv. Romeinse trap) in het zwembad – kunnen delen van de folie vouwbaar worden gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor de vorm onbegrensd.

Blauwe of Grijze afdekking Blue poolcovers 6 mm en 8 mm, PE schuimafdekking:

Een dikte van 6 mm bespaart ca. 300% op uw stookkosten en de 8 mm. ca. 400 % Isoleert ca. 3 x beter dan bubbelfolie Duurzaam met extra sterke PP geweven toplaag, afboorden overbodig Gaat zeer lang mee Géén algen groei op dek (is vaak probleem bij lamellen) Met één persoon op te rollen zonder dat de folie over elkaar gaat Eventueel elektrisch op- en af te rollen (afrollen onder begeleiding zeil) Makkelijk zelf op maat van uw bad te maken met een hobby schaar (bijv. rond snijden) Kan watertemperaturen aan van 40 gr. (bubbel folie max. 28 gr.) Aanzienlijk minder chloor verbruik doordat UV-licht wordt tegen gehouden Leverbaar in blauw (6 mm. en 8 mm.) en grijs (6 mm.) Wij lassen de afdekkingen “dwars” voor meer stevigheid en duurzaamheid Eventueel op maat voor uw bad gemaakt in EIGEN FABRIEK!! Zeer snelle levertijden